Powered by ZigaForm version 3.8.8

Usa de intrare este unul dintre produsele oferite de Soral Technik, alaturi de ferestre si usi de balcon, jaluzele exterioare, usi de garaj sectionale, obloane aluminiu, pergole si copertine si altele.

Usile de intrare completeaza din punct de vedere estetic imaginea unei locuinte. Aceasta este detaliul care contureaza stilul unei case , ea creand prima impresie despre ceea ce se ascunde in spate. Pentru a fi siguri ca mesajul pe care-l va transmite este cel dorit, este nevoie de realizarea unei armonii intre usa si arhitectura casei, oferind astfel o intrare distinctiva si o senzatie de intreg.

Asa cum hainele vorbesc despre cel care le poarta, starnind pareri de la prima vedere, tot astfel o usa de intrare va transmite invitatilor mesaje despre universul din spate. O usa de intrare cu un aspect ce lasa de dorit va ascunde camere dezorganizate, incaperi in care nu te vei simti bine, in timp ce o usa de bun gust va dezvalui un spatiu ce va incanta cu siguranta privirile.

Pe piata de profil exista o gama variata de astfel de usi, ele putand fi alese in functie de caracteristici precum materiale, design-uri si culori. Astfel, o usa de intrare din lemn stratificat va fi intotdeauna solutia perfecta pentru o locuinta clasica, ea aducand intregii arhitecturi un plus de eleganta, caldura si frumusete. In acelasi timp, o usa de intrare din lemn stratificat placat cu aluminiu va fi potrivita unei case moderne, unde liniile drepte si contrastele vorbesc de la sine. Mai mult, acestea pot fi ornate cu diferite accesorii precum inel de ciocanit, vitralii sau diverse modele de manere (din inox – aurii sau argintii) care vor personaliza si mai mult locuinta.

Cu ajutorul firmei SORAL la sectiunea ‘Usi de intrare’ veti descoperi cataloagele furnizorilor nostri : JELOVICA – Slovenia si KNEER SUD FENSTER – Germania. Sunt realizate din lemn sau lemn placat cu aluminiu. Rasfoindu-le cu siguranta veti alege usa de intrare cea mai potrivita gusturilor dvs.

Pentru a fi desavarsita, o usa de intrare trebuie sa imbine doua calitati de baza – designul cu siguranta, placutul cu utilul. Lasand la o parte asptectul estetic, atunci cand alegem o usa trebuie avute in vedere si atributele ce aduc confortul precum izolare termica, izolare fonica si rezistenta la efractie.