Powered by ZigaForm version 3.8.8

 Garajul poate fi uneori o solutie costisitoare pentru proprietarii de masini. Totusi necesitatea acestuia este evidenta in special in ziele de astazi, cand locurile de parcare sunt o reala problema de care ne izbim constant. Alegerea de a ne construi un garaj inclus in casa sau ca o anexa este deci justificata. In momentul in care demaram aceasta actiune este bine totusi sa nu neglijam niciun aspect al executiei si intretinerii acestuia.

Usa de garaj sectionala nu trebuie vazuta ca pe un lux ci ca pe o protectie oferita masinii noastre. Protejarea masinii de temperaturile extreme, de furtunile violente de vara sau de hoti, transforma aceste usi de garaj in elemente foarte importante.

Aspectul estetic al usii este si el la fel de important, mai ales cand vorbim despre garajele care sunt incluse in constructia casei. Toti ne dorim o usa de garaj sectionala sigura realizata dintr-un material rezistent, care are un sistem de inchidere automatizata. Acest tip de automatizari porti este extrem de eficient si practic atunci cand ne grabim sau cand nu dorim sa ne dam jos din masina. Telecomanda ne scuteste de orice fel de efort fizic si nici nu este nevoie sa folosim niciun fel de lacate pentru a deschide sau inchide usa de garaj.

Sistemul este simplu si foarte practic fiind totodata la indemana oricui. Pentru siguranta masinii noastre si a propriei persoane este indicat sa alegem usi de garaj sectionale rezistente imbunatatite cu acest sistem automatic.

Este recomandat ca si poarta de acces in curte sa fie automatizata, firma SORAL oferind beneficiarilor posibilitatea ca din aceeasi telecomanda sa actioneze ambele produse.

Pentru cei care doresc cost optimizat, ar trebui inca de la inceput sa proiecteze golul usii de garaj sectionale conform cu dimensiunile standard oferite de firma SORAL.