Powered by ZigaForm version 3.8.8

Incredere

Orice relatie se bazeaza pe incredere. Increderea o capeti in urma discutiei cu profesionistii. Consilierea corecta a clientilor nostrii e un semn al increderii ce o avem in capacitatile noastre profesionale.

Traditie

Incepand cu anul 1994, familia Crutescu a fost printre primii producatori de ferestre, jaluzele exterioare si usi de garaj din Romania. Si traditia nu se opreste aici.

Seriozitate

Seriozitatea sta la baza calitatii, a inovatiei si a apropierii fata de client. Soral Technik contribuie la acestea cu multa constiinciozitate si seriozitate.

Experienta

Experienta nu e revelatie, ci o acumulare de date. Este sursa cunoasterii, noi am acumulat-o de-a lungul anilor, in urma specializarilor la firme de talie internationala, participarii la numeroase targuri internationale si abonarii la reviste de specialitate din Germania.

Profesionisti

Avand la baza experienta acumulata, Soral Technik realizeaza retete personalizate pentru fiecare proiect in parte.

Parteneriat

Seriozitatea, experienta, profesionalismul cu care am tratat de-a lungul anilor orice relatie comerciala, au dus la un parteneriat de succes cu clientii nostri ( acestia revenind de fiecare data la serviciile noastre ).

Proiectarea corecta a usii de intrare

 Costul gazului si curentului creste de la an la an. Totusi, nimeni nu doreste in perioada de iarna sa fie rece in locuinta. De aceea trebuie luate masuri pentru a scadea necesarul de gaz si curent, respectiv costurile. Usa de intrare joaca un rol important in eficienta energetica.

 

Pentru cei interesati de acest aspect, firma SORAL ofera cosultanta de specialitate in alegerea usii de intrare, plecand de la :

 

1. DEFINIREA OBIECTIVULUI

Trebuie luate in calcul cele mai importante caracteristici:

1.1 Transfer termic : pot fi atinse valori de maxim 0.72 W/mpK

1.2 Rezistenta la efractie : clasele de securitate sunt de la WK1 la WK6 si se traduc prin uneltele folosite si timpul necesar efractiei.

1.3 Design : clasic sau modern

Daca discutiile nu incep de aici, atunci orice achizitie se face in ‘orb’.

2. PROIECTAREA EXECUTIEI SI MONTAJULUI, ADICA MODALITATILE PRIN CARE ATINGEM OBIECTIVUL

2.1 Pentru zona de transfer termic trebuie sa ai grija la :

Material : lemn, lemn placat cu aluminiu, plastic, plastic placat cu aluminiu , aluminiu sau metalica. Usa metalica nu este pretabila la exterior pentru clima din Romania.

Profile – vezi diverse grosimi si esente; de consultat valorile din fisele tehnice

Sticla – de consultat configuratorul; baghete termice intre foile de sticla

Legatura dintre usa si constructie la partea inferioara : trebuie folosite profile distantiere care sa separe sapa interioara de sapa exterioara

2.2 Pentru zona de antiefractie trebuie sa ai grija la :

Tip feronerie : maner fix la exterior, cilindru, protectia cilindrului, broasca. La o usa de calitate doar aceste elemente costa in jur de 500-700 euro.

2.3 Pentru design: punem la dispozitie zeci de modele care satisfac atat zona clasica cat si zona moderna.

Pozitionarea tamplariei in adancimea spaletului – consultarea softului de izoterme; in 99 % din cazuri, in Romania, tamplaria (ferestrele si usa de intrare) se pozitioneaza gresit;

Umplerea rostului intre tamplarie si zid : spuma poliuretanica (nu se mai foloseste in vest de peste 10 ani), spuma poliuretanica + benzi inchise/deschise la vapori sau banda precomprimata

3. EXECUTIA si MONTAJUL PROPIU-ZIS – respectarea la executie si montaj a tuturor aspectelor de mai sus. Firma SORAL ofera un serviciu foarte important si anume : specialistul care s-a ocupat de zona de proiectare supervizeaza in santier punerea in opera a lucrarii.

Lipsa de atentie la unul din atributele prezentate mai sus va periclita valoarea transferului termic.

De-a lungul anilor firma SORAL a fost aleasa pentru profesionalism si seriozitate in executarea de proiecte ‘custom made’. Fara indoiala, cea mai importanta valoare a companiei este reprezentata de cunostintele dobandite in 18 ani de experienta, de specializarile tehnice la firme renumite in domeniu ( Gealan, Wicona, GU, Crawford, Alulux, Ehret, Jelovica, Renson ).

Asteptam sa aflam si sa individualizam fiecare din dorintele dvs.