Powered by ZigaForm version 3.8.8

Incredere

Orice relatie se bazeaza pe incredere. Increderea o capeti in urma discutiei cu profesionistii. Consilierea corecta a clientilor nostrii e un semn al increderii ce o avem in capacitatile noastre profesionale.

Traditie

Incepand cu anul 1994, familia Crutescu a fost printre primii producatori de ferestre, jaluzele exterioare si usi de garaj din Romania. Si traditia nu se opreste aici.

Seriozitate

Seriozitatea sta la baza calitatii, a inovatiei si a apropierii fata de client. Soral Technik contribuie la acestea cu multa constiinciozitate si seriozitate.

Experienta

Experienta nu e revelatie, ci o acumulare de date. Este sursa cunoasterii, noi am acumulat-o de-a lungul anilor, in urma specializarilor la firme de talie internationala, participarii la numeroase targuri internationale si abonarii la reviste de specialitate din Germania.

Profesionisti

Avand la baza experienta acumulata, Soral Technik realizeaza retete personalizate pentru fiecare proiect in parte.

Parteneriat

Seriozitatea, experienta, profesionalismul cu care am tratat de-a lungul anilor orice relatie comerciala, au dus la un parteneriat de succes cu clientii nostri ( acestia revenind de fiecare data la serviciile noastre ).

Despre noi

 

Firma Soral Technik s-a specializat si orientat, inca din anul 1994, in crearea de solutii tehnice particularizate fiecarui proiect pentru: ferestre din lemn, ferestre din lemn placate cu aluminiu, ferestre pentru case pasive, usi de intrare, obloane din aluminiu, grile de aerisire.

Increderea, consilierea corecta, seriozitatea, profesionalismul, definesc Soral Technik in tot ceea ce face. Soral Technik inseamna sa-si pastreze cele specificate si sa se dezvolte in continuare pentru a va oferi serviciile de calitate de care aveti nevoie si beneficiile colaborarii cu noi.

Intreaga activitate a Soral Technik se desfasoara in jurul unui singur nucleu: satisfactia clientului. Abordand o viziune limpede asupra relatiilor cu clientii nostri, ne dorim sa devenim parteneri de incredere, sa oferim solutii special concepute pentru fiecare cerinta.

Consilierea corecta a clientului, propunerea de solutii tehnice pentru imbunatatirea confortului termic, fonic, factor solar, vor aduce beneficii considerabile celui care le foloseste.

Avem o relatie deschisa si transparenta cu partenerii si clientii nostri, ne bucuram de incredere si asta ne asigura fidelitatea lor.

Comunicarea si consilierea corecta a clientului sunt principii fundamentale ale fortei de vanzare ale Soral Technik, iar rezultatele vin sa intareasca acest aspect.

Fara indoiala, cea mai importanta valoare a companiei este reprezentata de cunostintele dobandite in acesti 19 ani de experienta, de specializarile tehnice la firme renumite in domeniu (Gealan, Wicona, GU, Crawford, Alulux, Ehret).

Unele companii doar comunica zgomotos prin culori vii, discounturi mari, produse gratuite,in timp ce Soral Technik, pur si simplu ofera produse bune la preturi corecte, fara a se folosi de tehnici de marketing, si, ca in orice domeniu, numai companiile deplin dedicate si care raman concentrate, ating succesul.

 

Obiective:

 

  • Sa oferim clientilor nostri cele mai noi si profesioniste solutii in domeniul sistemelor de inchidere, prin care sa le castigam respectul si fidelitatea.
  • Sa ne dezvoltam in continuare, prin furnizarea permanenta de produse, servicii si solutii utile si semnificative pe pietele pe care deja le deservim si sa ne extindem si in zonele din afara Bucurestiului.
  • Sa imbunatatim tot ceea ce facem.
  • Sa acceptam noi provocari in toate aspectele afacerii noastre, pentru a ne mentine in topul furnizorilor din domeniu.