Soral Technik

USI DIN STICLA

Usile din sticla dau o nota moderna de decorare a spatiului din biroul sau locuinta dumneavoastra…ceva unic, urmarind noile tendinte ale design-ului si ale tehnicii moderne.

 

Va oferim posibilitatea de a alege dintr-o gama variata: de la usi batante si glisante, cu actionare manuala, la usi automate, de la usi din sticla clara si mata, la usi colorate si personalizate cu sigle si logo-uri.

 

Sistemele de incuietori ofera usurinta in folosire, datorita multiplelor posibilitati de asamblare si pozitionare a acestora. Elementele de feronerie au un design deosebit din inox.

 

Se pot realiza si vitrine pentru spatiile comerciale, folosind sticla securizata, profile din aluminiu, imbinari cu coltare din profil metalic sau PVC.

 

Prin compartimentarile cu sticla puteti separa anumite incaperi, reusind sa pastrati senzatia de spatiu si, cel mai important, sa mentineti iluminarea naturala.

Atunci cand doriti o compartimentare intre doua incaperi, dar aveti nevoie de spatiu, puteti opta pentru usile glisante din sticla.   Montate pe perete sau pe tavan, ele ofera un plus de eleganta si confort incaperii.   Avantajul acestor usi este faptul ca nu ocupa spatiu, ele pot g...
USI GLISANTE DIN STICLA
Datorita faptului ca se pot deschide in ambele directii, cele mai frecvente usi din sticla sunt cele batante, cu amortizor in pardoseala. Exista mai multe variante de usi pentru un perete de sticla estetic si de efect: usi simple, duble, cu supralumina sau fara, cu parte laterala fixa sau dife...
USI BATANTE DIN STICLA