Soral Technik

Despre noi

Cu o experienta din anul 1994 in domeniul sistemelor de inchidere exterioara: ferestre, usi, jaluzele, obloane, usi de garaj, pergole, copertine, automatizari, Soral Technik s-a specializat si orientat in crearea de solutii tehnice particularizate fiecarui proiect.


Increderea, consilierea corecta, seriozitatea, profesionalismul, definesc Soral Technik in tot ceea ce face. Soral Technik inseamna sa-si pastreze cele specificate si sa se dezvolte in continuare pentru a va oferi serviciile de calitate de care aveti nevoie si beneficiile colaborarii cu noi.


Intreaga activitate a Soral Technik se desfasoara in jurul unui singur nucleu: satisfactia clientului. Abordand o viziune limpede asupra relatiilor cu clientii nostri, ne dorim sa devenim parteneri de incredere, sa oferim solutii special concepute pentru fiecare cerinta.


Consilierea corecta a clientului, propunerea de solutii tehnice pentru imbunatatirea confortului termic, fonic, factor solar, vor aduce beneficii considerabile celui care le foloseste.


Avem o relatie deschisa si transparenta cu partenerii si clientii nostri, ne bucuram de incredere si asta ne asigura fidelitatea lor.


Comunicarea si consilierea corecta a clientului sunt principii fundamentale ale fortei de vanzare ale Soral Technik, iar rezultatele vin sa intareasca acest aspect.


Fara indoiala, cea mai importanta valoare a companiei este reprezentata de cunostintele dobandite in acesti 17 ani de experienta, de specializarile tehnice la firme renumite in domeniu ( Gealan, Wicona, GU, Crawford, Alulux, Ehret ).


Unele companii doar comunica zgomotos prin culori vii, discounturi mari, produse gratuite, nerespectarea cataloagelor tehnice ale furnizorilor de materii prime, in timp ce Soral Technik, pur si simplu ofera produse bune la preturi corecte, fara a se folosi de tehnici de marketing, si, ca in orice domeniu, numai companiile deplin dedicate si care raman concentrate ating succesul.


Obiective:

  • Sa oferim clientilor nostri cele mai noi si profesioniste solutii in domeniul sistemelor de inchidere, prin care sa le castigam respectul si fidelitatea.
  • Sa ne dezvoltam in continuare, prin furnizarea permanenta de produse, servicii si solutii utile si semnificative pe pietele pe care deja le deservim si sa ne extindem si in zonele din afara Bucurestiului.
  • Sa imbunatatim tot ceea ce facem.
  • Sa acceptam noi provocari in toate aspectele afacerii noastre, pentru a ne mentine in topul furnizorilor din domeniu.


Specializare tehnica feronerie - Crutescu Sorin Specializare tehnica obloane - Crutescu Sorin Specializare tehnica obloane - George Petre
Specializare tehnica rulouri exterioare - Crutescu Sorin Specializare tehnica tamplarie aluminiu - Crutescu Sorin